Komma igång
Hur loggar jag in på mitt Freetrade-konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma åt ditt Freetrade-konto:

1. Ange mejladressen som är kopplad till ditt Freetrade-konto i appen.

2. Kolla din mejl på samma enhet och håll utkik efter ett nytt mejl som innehåller den magiska länken – tryck på "Logga i Freetrade".

3. Enligt instruktioner i appen skriver du in ett 4-siffrigt lösenord.

4. Skriv in lösenordet igen i 'Bekräfta ditt lösenord' så får du tillgång till ditt Freetrade-konto! 🎉 Här har du också möjlighet att ställa in Face ID för att komma åt ditt konto.

När du har loggat in på ditt konto behöver du bara lösenordet eller Face ID för att komma åt appen i framtiden.

Om du har några problem med att logga in, vänligen maila oss på [email protected] så hjälper vi gärna till!