Komma igång
Vad behöver jag för att öppna ett Freetrade-konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt bankkonto för att kunna göra insättningar och uttag.

För att verifiera ditt konto kommer du att bli ombedd att ta ett foto av en id-handling och en selfie, så att vi vet att det verkligen är du.

Du kan använda någon av följande id-handlingar:

Pass

Vi kan acceptera alla vanliga pass.

Körkort

Vi kan acceptera körkort från alla EU:s medlemsländer, samt länder inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), inklusive Island, Liechtenstein och Norge.

Nationellt id-kort

Vi kan acceptera nationella identitetskort från EES-länder. Detta inkluderar alla EU:s medlemsländer samt länder inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), inklusive Island, Liechtenstein och Norge.