Hur tar jag ut pengar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du redan har verifierat ditt bankkonto och gjort uttag från ditt Freetrade-konto tidigare:

1. Klicka på fliken "Konto".

2. Scrolla ner och tryck på "Ta ut".

3. Skriv in det belopp du vill ta ut och tryck på 'Bekräfta uttag'.

Uttag tar vanligtvis 1 arbetsdag för att nå ditt kopplade bankkonto.

Om det är första gången du gör uttag måste du verifiera bankkontot du vill ta ut pengar till.

Om du är kund hos en av dem nämnda bankerna följer du dessa steg:

1. Du blir ansluten till din bank via din Freetrade-app.

2. Här ska du verifiera ditt bankkonto.

3. Skriv in det belopp du vill ta ut och tryck på 'Bekräfta uttag'.

Uttag tar vanligtvis 1 arbetsdag för att nå ditt kopplade bankkonto.

Om du inte är kund hos en av dem nämnda bankerna måste vi manuellt verifiera ditt bankkonto.

Ladda upp en kopia av ditt kontoutdrag eller kontobevis till vår säkra plats, antingen:

• i PDF-format, eller;

• ett foto av ett kontoutdrag eller en skärmdump från en telefon eller dator

Observera att vi inte accepterar bilder tagna på en skärm, till exempel en bild på en bildskärm från din telefon.

Vi behöver se:

• Ditt för- och efternamn

• Ditt svenska kontonummer eller IBAN (detta måste börja med SE)

Meddela oss när det har laddats upp eller om du har några frågor genom att maila oss på [email protected].