Kontotyper
Hur öppnar jag ett ISK?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Investeringssparkonto (ISK) öppnas under registreringsprocessen. Det är det enda konto vi erbjuder för tillfället. 👀

När du skapar ditt Freetrade-konto behöver du bara godkänna Användarvillkoren för ISK genom att underteckna deklarationen, så kommer ditt konto att öppnas! 🚀

När du investerar kan värdet på dina pengar både öka och minska. ISK-villkor gäller. Ytterligare avgifter kan tillkomma, till exempel växlingsavgifter och den lagstadgade schablonskatten för ISK.