Hur köper jag aktier?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att köpa aktier har du möjlighet att lägga en batch order eller direkt order:

1. Hitta aktien du vill köpa på fliken 'Upptäck' och tryck på denna

2. Scrolla ner på sidan till "Köpa"-knappen.

3. På nästa sida anger du värdet i kronor för det aktier du vill köpa. 💰

4. Överst på skärmen under 'Ordertyp' ser du direkt order' när marknaden är öppen och 'batch order' när marknaden är stängd.

5. Tryck på "Recensionsordning".

6. Granska ordern, tryck på 'Bekräfta köp' och sen är din order lagd! 🤑