Insättningar och uttag
Varför kan jag inte ta ut mina pengar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan finnas flera anledningar som gör att du inte kan göra ett uttag:

• Dina försäljningar har inte avräknats än. När du säljer aktier kommer du inte att kunna ta ut dem tillhörande kontanterna förrän ordern har avräknats. Avräkning sker normalt inom tre arbetsdagar efter att ordern har gått till avslut.

• Du måste koppla och verifiera ditt bankkonto för att ta ut pengar. Här finns en guide som förklarar hur du gör det.

Om du har några frågor kan du nå ut via chatt i appen genom att trycka på profilikonen 👤 i fliken "Portfölj" och välja "Kontakta oss".

Du kan också nå oss via mejl på [email protected].