Hur får jag utdelningar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi betalar ut utdelningar till ditt Freetradekonto när vi har tagit emot dem, vanligtvis inom 5 arbetsdagar efter utbetalningsdatumet. 💸

Utdelningen betalas in på kontot du har aktierna på. Om utdelningen inte tas emot i svenska kronor växlar vi den till marknadskursen på dagen, utan att ta en FX-avgift.

När vi har betalat ut din utdelning till ditt Freetradekonto får du ett e-postmeddelande och ett meddelande i appen (om du har aktiverat dem). Du kommer också att kunna se utdelningen i ditt aktivitetsflöde - om du trycker på den visas ytterligare detaljer. 🤩