Komma igång
Nationellt ID för utländska medborgare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du bor i Sverige men inte är svensk medborgare är detta identifieringsinformationen vi behöver:

• Om du har flera europeiska medborgarskap anger du den första listade i alfabetisk ordning.

• Om du har en blandning av europeiska och icke-europeiska medborgarskap väljer du den europeiska.

• Om ditt medborgarskap anger "CONCAT", behöver du inte lämna någon information.

På grund av stränga amerikanska skatteregler, är Freetrade inte tillgängligt för amerikanska medborgare eller den som har dubbelt amerikanskt medborgarskap. Vi hoppas dock kunna göra detta tillgängligt i framtiden.